Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Tuesday, February 1, 2011

PHOTOSCAPE

salam all..

mama baru jer berjinak-jinak dengan photoscape...amat mudah dan menarik...kat bawah ni ada satu yang di edit..tapi bukan mama yang buat...ABG KAMARUL...rakan sepejabat..dia wat memang nampak senang...bak kata dia...buat jangan emosi heheh...

cantik tak????

ok
bubye
mamasuker

8 comments:

  1. nie.. hehe..
    tp kalau pakai photoshop lg byk blh buat.. :D

    ReplyDelete
  2. okey gak..saya benda2 tu x install lagi...next timelah..

    ReplyDelete
  3. salam mama,

    saya takder nak fotoshop-fotoshop der. ambik gambar pun ngan henfon...tapi hasilnya:

    http://mywifenkids.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wah! chanteq nye gambar edit ni..memang kreatiplah...miss yaty pun suke :)

    p/s: sowey ye mama sebab miss yaty baru terjah sini..sibuk sikit sekarang...

    salam perkenalan dari miss yaty ye :)

    ReplyDelete
  5. hehehe.. okay la tu..dah belajar sikit2.. fara plak guna photoscape, picasa dan apa lagi tah nama nyer.. kalau rajin baru fara buat.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...