Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Thursday, February 17, 2011

[KAMIKAZE] JOM SKODENG 30 BLOGGER SPORTING

salam all

adakah mama sporting...????betulllllllllllll, mama memang sporting....mama nak join...


syarat-syaratnya:

  • buat satu entry khas...DONE
  • letak header blog KAMIKAZE... link ke entry...DONE
  • tajuk [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting ... DONE
  • Sila komen blog aku ni....kalau nak kritik lagi bagus...DONE .... blog kamikaze...hitam putih penuh dengan info...kalau wat colourful pun ok gak kot
  • Tag ..no limit lagi ramai lagi bagus...DONE....mama mirza
  • copy paste url kat ruangan response...DONE
Dah siap

bubye
mamazakuan

4 comments:

  1. yeay!! berjaya jugak mama daftar nuffnang.. so kalau dia dah ckp macam tu so dah daftar la.. kalau ada apa2 nak tanya atau tak faham mama tanya yer.. :-)

    ReplyDelete
  2. wah.. thanx2.. sporting btol.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  3. http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/diorang-nie-sporting.html

    ReplyDelete
  4. mama.. kita dah masuk dalam list 30 blogger paling sporting.. yeay!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...