Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Monday, February 28, 2011

BASIKAL BARU....

salam all,

anak mama baru jer dapat hadiah basikal sempena burfday dia yang ke-4...seronok sakan dia...tapi dia tak pandai lagi kayuh basikal tu...ye la kan, budak baru belajar...

ni la basikal baru zakuan

konon-konon nak berlumba la tu..hehehe...yang tu jiran rumah sebelah...

upacara memotong kek..(thn lepas 3/12/2010)...belakang tu jiran mama

okey...tu aje nak tulis

MELAKA RIVER CRUISE

salam all,

mama dah lama nak cite tapi gambar mama tak save lagi...ni baru berkesempatan...mama gi melaka bulan 12 tahun lepas dengan ayah and anak mama, zakuan.seronok sangat dia...yelah kan, tak penah naek kapal la katakan...

ni la kapal yang mama naek dengan zakuan

seronok anak mama kan...

kampung morten...unik kan atap dia...

tu aje untuk kali ini

bubye
mamazakuan

SAYA MAHU WOMEN'S WALLET POLO DARI FITRIHADI.COM

salam all,

rules yang patut dipatuhi
  • buat entry....DONE
  • letak banner dan link ke entry ...DONE

  • tinggalkan link kat ruangan komen ....DONE
  • tak wajib jadi follower..tapi mama nak follow....DONE
  • tarikh tutup 4 mac 2011
okey...semua settle...doakan mama k...

bubye
mamatry

Monday, February 21, 2011

TEKA MAKANANAN GIVEAWAY

salam all,

syarat-syarat penyertaan:
  • jadi follower (done)
  • letak banner dan link (done)

  • teka makanan yang diidamkan sekarang...MC DONALD DAN KFC  (done)
  • tinggalkan komen (done)
okey...siap..

mamatrylagi

GIVEAWAY RAMA-RAMA MERAH BY IZZATUL IMAN

salam all,

syarat-syarat:
  • jadi follower (done)
  • tinggalkan komen di komen entry (done)
  • masukkan benner dan link back ke entry (done)

  • follow blog penaja (done)
  • komen berasingan kalau follow blog penaja (done)
Tarikh tutup: 20 mac 2011

thanks...

bubye

mamazakuan

Friday, February 18, 2011

GA- SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN

salam all...

mama nak join satu lagi GA...walaupun belum ada yang membuahkan hasil tapi mama tetap akan terus mencuba...sampai berjaya...

syarat-syrat penyertaan:
  • jadi follower blog ...DONE
  • link kan ke blog list....DONE
  • buat entry dalam blog ...DONE
  • sejak bila mula minat PML...sejak terlihat hadiah yang ditawarkan menawan kalbu, menarik...DONE
  • koleksi PML yang pertama...tak pernah ada la pulak..hehehe....DONE
  • koleksi yang paling ramai peminat....rasa-rasanya koleksi bunga kangkung...DONE
  • komen kat komen box ....DONE
tarikh tutup : 22 FEB 2011

HADIAH PERTAMA


TEMPAT KEDUA


TEMPAT KETIGA


best kan hadiah nye kan...jom join ramai-ramai
nak join klik sini

bubye
mamatrylagi

THANKS SEMUA....

salam all...

hari nie mama rasa hepi sangat...nak tau kenapa????? first mama dah tukar header baru, tambah linkwith...jadi macam menarik la blog mama...(perasan la pulak, sowi). nak tau saper yamg ajar mama...mama mirza....dia ni memang tak lokek dengan idea...tu yang bagus sangat mama mirza ni...

jom terjah blog mamamirza (klik header)

yang kedua plak mama diiktiraf (hehehe) sebagai blogger yang sporting oleh blogger umar faruq. thanks a lot...dengan cara macam nie la dapat merapatkan silaturrahim kan...jom terjah blog dia...

klik heder untu ke blog umar faruq

ok...tu aje la

bubye
mamahepi


Thursday, February 17, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

salam all,

mama nak join segmen dari abang ben....blog abg ben ni banyak membantu blogger baru macam aku ni ...hehehe....


okey...dah siap...senang jer kan...

bubye
mamazakuan

[KAMIKAZE] JOM SKODENG 30 BLOGGER SPORTING

salam all

adakah mama sporting...????betulllllllllllll, mama memang sporting....mama nak join...


syarat-syaratnya:

  • buat satu entry khas...DONE
  • letak header blog KAMIKAZE... link ke entry...DONE
  • tajuk [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting ... DONE
  • Sila komen blog aku ni....kalau nak kritik lagi bagus...DONE .... blog kamikaze...hitam putih penuh dengan info...kalau wat colourful pun ok gak kot
  • Tag ..no limit lagi ramai lagi bagus...DONE....mama mirza
  • copy paste url kat ruangan response...DONE
Dah siap

bubye
mamazakuan

DUNIA AYU : FIRST GIVEAWAY

salam all,

syarat-syaratnya ialah:
nak join klik banner...
  • buat satu entry bertajuk Dunia Ayu: First Giveaway .....DONE
  • letakkan banner GA kat entry .....DONE
  • komen dan pandangan tentang Dunia Ayu ......DONE.....komen tentang blog Dunia Ayu....menarik dan mempunyai susunan yang teratur. selain tu....warna yang boleh buat orang memngantuk segar balik...hehehe
  • tag sahabat blogger yang lain....simple cute beautiful, mohd khairee and mama mirza  .... DONE
  • tinggalkan url entry kat komen box entry ...... DONE
tarikh tutup 17 mac 2011 pukul 12 tengah malam.....
hadiah........ istimewa dari Jordan

okey
siap...
mamacute
 

Wednesday, February 16, 2011

Monday, February 14, 2011

3 HEROES...

salam all...

kat bawah nie gambar 3 orang hero kesayangan famili aku...

gambar dari kini....ZAKUAN, AYYUM dan HAKIM

ayyum (adik) dan hakim (abang) anak kepada kakak aku... zakuan dah semestinye...anak kesayangan mama...hehehe...okey la...nanti kita jumpa lagi

bubye
mama...

Thursday, February 10, 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

salam all

mama nak join GA lagi.....

syarat-syarat
  • letak gambar di dalam entry...(done)
  • hendaklah linkkan entry dengan entry giveaway...(done)
  • berikan link untuk entry ini...(done)
  • pemenang melalui random org...(done)





okey...siap...
bubye
mama zakuan



Wednesday, February 9, 2011

Ibu Hadif Giveaway 1/2011

salam all....

syarat-syaratnya ialah
  • jadi follower kedua-dua blog....(DONE)
  • buat entry...(DONE)
  • copy banner...wat link...(DONE)
  • komen...(DONE)
hadiah
best kan....

orait...siap

bubye


Saya nak first Give away from De'din

salam all,

sekarang ni mama dah suka join GA...best walaupun dia bergantung pada nasib kan..heheh...sekarang ni mama nak join http://akudedin.blogspot.com/2011/02/first-give-away-from-dedin.html.




Ini contoh tshirt untuk negeri Kedah ! semua negeri ada,, ampa semua jangan takut

hadiah

1st : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd :Top up RM 10
3th :Top up RM 5
kalau nak join KLIK SINI

3 orang saya nak tag....mama mirza, mohd khairee and simple cute beautiful

nama penaja-strawbearu



tarikh tutup 28 Feb 2011

okey...siap...

bubye

Tuesday, February 8, 2011

GEGAR 1000 BLOG!!!!!

salam all...



  1. LETAK HEADER BEN ASHAARI BLOG (done)
  2. TAJUK GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini ! (done)
  3. SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??(done)
  4. Tinggalkan url anda diruangan entri ini ..(done)
siap...

bubye

GIVEAWAY DARI KUCHING SARAWAK

salam all,

mama nak join giveaway dari kuching sarawak nie...hadiah berupa..........


cumel kan...Syarat, sangat mudah:
  1. Terbuka kepada yang ada blog sahaja (done)
  2. Tinggalkan nama dan url blog anda. Tak perlu buat entry. Kalau nak buat dialu2kan.hehe.. (done)
  3. Terbuka kepada mereka yang beralamat di Malaysia shj. Yang duduk oversea kalau menang silalah bagi address di Malaysia. Orang Sarawak tak payah join. Boleh beli je dekat sana. Kasi peluang pada yang lain.(done)
tempoh sehingga 11 Feb 2011, 5 petang...

bubye
mamazakuan

Monday, February 7, 2011

MULA BEKERJA

salam all,

hari ni mama dah masuk kerja...selepas 4 hari bercuti...jadi mood bekerja biasa-biasa je...nak kata tak ada mood pun tak...ada mood pun tak..fleksibel. ada jugak yang masih bercuti.mungkin sebab perjalanan yang jauh tambah dengan jem lagi masa travel..anyway mama nak ucapkan selamat bekerja kepada semua warga KMNS.

bubye
mamazakuan

Wednesday, February 2, 2011

SONATA MUSIM SALJU

salam all...

biler terdengar lagu nie...hehehe..terkenang masa lampau...tapi sekarang semua tinggal kenangan...sedih la pulak ..tapi tak pe la...jangan di kenang benda yang lepas...masa biarkan ia berlalu...hidup mesti diteruskan...

Tajuk/Lirik Lagu: Sonata Musim Salju
Penyanyi: Hazami

Saat ku merindukan dirimu
Jiwa meronta kau ku damba
Oh gerhana lah seluruh pancaindera
Ku hilang dalam memori cinta
Membakar seluruh jiwa raga
Hanya kau untuk ku
Kau tiada dua
(Korus)
Bagaikan siang tiada mentari
Bagai malam tiada cahaya purnama
Tanpamu tiada erti hidup berdua
Ke akhir masa kau ku cinta
Bagaikan syurga tanpa bidadari
Kau ibarat hembusan nafas terakhir
Pulanglah sayang usah kau berpaling
Di sini ku pasrah menanti
Dikau bak salju ditiup bayu
Kan rebah di pangkuan bumi
Ku yakini kasih
Restui Illahi
(Ulang Korus)
Ku doa kau hadir
Permaisuri mahligaiku
Hidup mati cinta kita bersama
(Ulang Korus)

kalau nak tengok lirik lagu...jom gi kat http://liriklagu.net/melayu 

P/S: lagu yang menyentuh jiwa...hehehe

bubye
mamaminat

Tuesday, February 1, 2011

PHOTOSCAPE

salam all..

mama baru jer berjinak-jinak dengan photoscape...amat mudah dan menarik...kat bawah ni ada satu yang di edit..tapi bukan mama yang buat...ABG KAMARUL...rakan sepejabat..dia wat memang nampak senang...bak kata dia...buat jangan emosi heheh...

cantik tak????

ok
bubye
mamasuker

BULAN FEB...

salam all,

hari ni bermula la hari baru di bulan yang baru...so bulan ni banyak la cuti...Tahun Baru Cina (3hb & 4hb), Maulidur Rasul (15hb)...termasuk la cuti Sabtu dan Ahad...uissshhhh...banyak tu...bosan..bosan...apa nak buat ek...cuaca tak menentu ni...

sekejap je masa berlalu...tanpa disedari kan...apa-apa pun kita kena pastikan masa depan akan menjadi lebih baik lagi...

ok

bubye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...