Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Wednesday, January 19, 2011

RAHSIA TARIKH LAHIR

salam all

tadi mama saje je tengok e-mail mama, tup-tup kawan mama ada send berkaitan dengan rahsia tarikh lahir...mama lahir 11 NOV 19--..so zodiak mama SCORPIO (KALA JENGKING)...mama terkejut gak sebab tilikan tu kebetulan sama dengan sifat mama, tapi tak sepenuhnye la...so, korang macamana pulak..mama ada gak search kat internet...ada la satu yang mama suka-RAHSIA TARIKH LAHIR

ok
bubye
mamahepi

1 comment:

  1. huhu.. apa yang sama tuh?? suka ngomel sensorang?? hihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...