Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Friday, June 3, 2011

PENANGAN SETH TAN

salam all,


sori la dah lama tak update blog...sebenarnya dah tak idea nak tulis apa..korang ada tengok citer NORA ELENA tak...setiap hari isnin hingga khamis...kul 7 malam...aduh..mama tak miss tengok..huhuhu..tengok character SETH TAN..romantik giler..tapi nak tanyala...species ni masih wujud ke???

bukan nak cakap la..kadang-kadang tu cuma dalam fantasi saje...bukan dalam realiti...jadi pada penonton wanita kan luar sana..mesti nak orang macam SETH kan...huhuhu

4 comments:

  1. nak laki macam seth tannnnnn... tapi seth tan yang sekarang la.. bukan masa sekolah..

    ReplyDelete
  2. salam mamazakuan...deqlis pun termiss gak tgk..

    Jom join GA Deqlis.. Timaceh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...