Followers

ANDA FOLLOWER KE 200???

ANDA FOLLOWER KE 200???

BARANGSIAPA MENJADI FOLLOWER YANG KE 200, PLZZZZ INFORM MAMA K...ADA HADIAH MENANTI ANDA

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


nak join klik banner

dari 14 april hingga 17 april k

16 comments:

  1. Salam GEGAR!!!!..

    Selamat thari.. Salam perkenalan dari puteri..

    I follow yer..

    ReplyDelete
  2. hai.

    singgah from segmen abg ben..

    gegar gegarkan.. evolusi abg ben.. versi nyanyi ukey..

    ReplyDelete
  3. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. kita satu geng la kamu. nadh num 74 dalam group 3 ni. .;)

    Nadh Takkan Pernah Berubah

    ReplyDelete
  5. salam..sambung gegaran..anis dari kump. 2 no 54..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  6. datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

    ReplyDelete
  7. datang gegar dari kumpulan 3 . *kite same group lah (:

    ReplyDelete
  8. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  9. terjah = gegar !!! hai hai hai... salam kenal.. i'm blogging 2 ur blog.. i'm in group 3 = NO.11....
    singgah la bile berkesempatan
    follow mellow .. ^_^

    sowi 4 da late kunjungan.. bru dapat on9.. keep in touch !!

    ReplyDelete
  10. terjah = gegar !!! hai hai hai... salam kenal.. i'm blogging 2 ur blog.. i'm in group 3 = NO.11....
    singgah la bile berkesempatan
    follow mellow .. ^_^

    sowi 4 da late kunjungan.. bru dapat on9.. keep in touch !!

    ReplyDelete
  11. GEGAR ! singgah sini dri kump 1 num 51 :) jmput dtg ke blog ^^

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :) Jom jenguk blog Arol nak? [BLOG AROL MUBIN]

    *Lambat sampai, banyak sangat blog yang nak diterjah. ;D

    ReplyDelete
  13. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    ida dari kumpulan 1 (no.61), datang sini nak gegar blog.. ^_^

    ReplyDelete
  14. SALAM GEGARAN: satu hari seratos blog Menyambong gegaran yang tergendala semalam akibat dari kemalasan yang sangat terok... Heheh.... Kumpulan 1 dan 2 telah berjaya ku gegar, kini kumpulan 3 plak...Heheh.... :p

    ReplyDelete
  15. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 3 setelah di landa kemalasan semalam... hehe.. Kumpulan 1 dan 2 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 3... :P

    ReplyDelete
  16. SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 3 setelah di landa kemalasan semalam... hehe.. Kumpulan 1 dan 2 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 3... :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...